Biograf

💛

Kære allesammen... 

💛

Nyd den dejlige musik mens I læser...
💛
P.S. For det fulde udbytte og nydelse af musikken, vil jeg varmt anbefale at I tilslutter eksterne højtalere, det er en helt anden oplevelse af den dejlige musik.
💛
Tak !

💛
Bliver nød til at dele dette med jer, lidt omformuleret med mine egne følelser, ord og tanker…
💛
Tjaaa… Livet er dualistisk og vores liv består af lys og mørke, dage, nætter, solskinsdage og regnvejrsdage, ture op ad bakke og ned i dale, men vi skal ikke tvivle på der er gode gaver spredt ud over det hele på vores vandring gennem livet. Det ved vi jo egentlig godt, for det har vi oplevet tidligere, vi glemmer det bare ind i mellem, men det hersker der ingen tvivl om.
💛
Vores største udfordringer er jo dem, der har krævet de største kampe og den største form for selverkendelse og det er dem der så har åbnet vejen til større indsigt og selvudvikling.
💛
I selve situationen har vi følt det har været rigtig hårdt, urimeligt, uretfærdigt, trist. Vi har måske følt os sårede, har været meget kede af det og ofte har det vejet meget tungt og vi har haft en følelse af opgivenhed, manglende lyst, formål og forståelse, en følelse af tomhed og ikke så megen glæde og energi og følelsen af at intet rigtig fungerer.
💛
Når vi f.eks. skal støvsuge eller klippe vores græsplæne med den elektriske plæneklipper kan vi vælge bare at hive ledningen ud hulter til bulter, uden at løsne de knuder der er på ledningen og så bare begynde at støvsuge eller klippe græsplænen, fordi vi tror det nok skal gå alligevel og bare lade som ingenting.
💛
Kort tid efter bliver vi stoppet, når ledningen så er for kort og vi ikke kan nå længere. Så bliver vi nød til at gå tilbage og forsøge at løsne de knuder, der forkorter ledningens længde og som er skyld i vi ikke kan komme videre. Når vi så har valgt at løsne knuderne op kan vi igen komme videre og løse vores opgave, gå hele vejen og resultatet kan vi så glæde os over når vi er færdige med arbejdet. DET ER VORES VALG.
💛
Nogle gange bliver vi som mennesker også stoppet, når vi har efterladt nogle udfordringer i vores liv uden at løse knuderne som er skyld i dem.
💛
Det er ikke altid vi har energien til lige at kæmpe der hvor det faktisk er mest nødvendigt og betydningsfuldt. Vi er blinde for de udfordringer livet og menneskerne i det også giver os. Rigtig mange gange skal vi løfte nogle rigtig tunge byrder, der hvor vi føler vi er svagest.
Lige der hvor vi føler os mest sårbare og usikre, men når vi har kæmpet en ærlig og oprigtig kamp med et åbent hjerte og et åbent sind og vi har løst knuderne, så bliver det hele meget lettere igen og vi kan komme videre.
💛
Den nye positive energi kan vi finde ved at lede efter gaverne på vores vej. Lede efter lyset i den sorte sky. Hvad er det positive… Hvad indeholder gaverne… Hvad kan vi dog gøre… Når vi så har fundet gaverne eller lyset og vi har fået løst knuderne så bliver det hele pludselig til en gaveleg og vi finder ud af hvad gaverne gemmer på indeni og vi må erkende, at selvom det hele ind i mellem virker totalt umuligt og vi føler os opgivende, Ja så finder vi alligevel gaverne og hvad de indholder, altså noget godt på vores vej gennem livet.
💛
Når vi erkender dette, ja så er det lige der vi frigiver vores fulde og positive energi. Vores hjerte og vores sind åbner sig helt op og vi udstråler alt det gode til alle vi møder på vores vej og vores ledning igen kan nå hele vejen rundt… Vi får heldigvis oftest alt det gode vi giver ud tifold igen...
💛
Gør et oprigtigt og helhjertet forsøg på at løsne knuderne og há et rigtig godt og fantastisk liv…
💛
LIGE NU ! 

💛

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Susanne Pihl | Svar 08.04.2017 16.23

Ja jeg har vist en del knuder, der skal løses ... men de er stramme så det tager nok lidt tid

Jan Poulsen 08.04.2017 22.33

Kære Susanne. Ja, vi har allesammen nogle knuder der skal løses op ind i mellen og jeg vil da gerne være dig behjælpelig, hvis det ellers er mig muligt?

The Knight | Svar 08.01.2014 17.39

Hej kære Nona...
Vi får alle nogle knuder der skal løses i vores liv og så må vi på bedste vis forsøge at løse dem. Med positive tanker kommer vi rigtig langt.

nona elisabeth madsen | Svar 08.01.2014 00.05

Jeg skal lige love for, jeg er der, hvor jeg skal løse nogen knuder i mit liv.
Tak for dig, Jan, og kærlige tanker og stor tak. Knus fra Nona

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.08 | 11:40

Johny,you are looking good.Namaste bro.

...
28.07 | 10:57

Dejlig side med gode udsagn.
God weekend

...
15.07 | 20:12

Hvor smukt og fredfyldt at komme herind. Tak.

Jeg har ikke set hele din hjemmeside, men tager den bid for bid.

...
25.04 | 21:15

Kære Jan.
Tak for snakken idag.
Fin side du har lavet.
Livet vil dig noget.
Dbbh Henrik

...
Du kan lide denne side